Coș
×

Nu ai niciun produs în coș.

0

Politica de retur

 

Site-ul www.agendelevictoriei.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.agendelevictoriei.ro,  intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici

De asemenea, conform art. 16 al O.U.G. nr. 34/2014, produsele digitale nu pot fi returnate sau restituite. Nu acceptăm returnări sau schimburi pentru aceste produse.

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe email – pe adresa contact@agendelevictoriei.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. 


Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email contact@agendelevictoriei.ro sau la numarul de telefon 0747.996.465.